Maak kennis met “Nada Yada Yada”: Metro van T‑Mobile's BS‑Free Promise - T‑Mobile Newsroom (2024)

BusinessCategory

22 augustus 2023

De prepaid draadloze leider bevestigt zijn toewijding aan draadloos
Zonder de gotcha

Metro lanceert het Broadband BS Fund om Spectrum- en Xfinity-klanten te helpen bij het bestrijden van hun exploderende draadloze rekeningen en andere Big Cable-yada yada

BELLEVUE, Washington – 22 augustus 2023

Wat is het nieuws:Vandaag kondigde Metro van T-Mobile 'Nada Yada Yada' aan, een nieuwe campagne die zijn langdurige verbintenis aan NO BS versterkt-zoals geen contracten, geen prijsverhogingen en geen verrassingen bij het toetreden tot Metro.Als onderdeel daarvan bracht de prepaid draadloze leider ook het gevecht om de oude Yada Yada -leveranciers Spectrum Mobile en Xfinity Mobile, lanceren:

  • Het breedband BS Fundom enkele van de miljoenen kabelklanten te vergoeden die de yada yada van exploderende draadloze facturen van Spectrum Mobile en Xfinity Mobile ervaren (of binnenkort zullen ervaren)
  • Onbeperkt 5G -gegevens voor $ 25zodat Spectrum- en Xfinity Mobile-klanten – en ieder ander – draadloos kunnen krijgen van Metro voor slechts $ 25 per maand voor een enkele lijn met onbeperkte 5G-smartphones als ze hun telefoon en nummer meenemen
  • T-Mobile 5G Home Internet voor Metro voor $ 20per maand via het Affordable Connectivity Program met een draadloos Metro-abonnement, waardoor miljoenen in aanmerking komende Amerikanen toegang krijgen tot betaalbaarder breedband thuis

Waarom het uitmaakt:De wereld is overspoeld in Yada Yada - toegevoegde belastingen, verrassingskosten, exploderende rekeningen en tal van andere Gotchas - overal, van luchtvaartmaatschappijen tot hotels tot kabelbreedband en verder.Niet metro door T-Mobile.Metro is gebaseerd op eenvoud, voorspelbaarheid en transparantie.Het is de enige prepaid provider die draadloos levert zonder de Gotcha ... met de grootste selectie gratis 5G-telefoons in prepaid en 5G-dekking op het T-Mobile-netwerk dat zonder extra kosten is opgenomen ... allemaal met Nada Yada Yada.

Voor wie het is:Iedereen die het zat is van Yada Yada.

Wat ze zeggen:“Bij Metro by T-Mobile is het feit dat we de onbetwiste leider zijn op het gebied van prepaid niet slechts een titel die we claimen – het is een diepgaande verantwoordelijkheid die ons ertoe aanzet een standpunt in te nemen namens draadloze klanten overal ter wereld”, aldus Clint Patterson, Chief Marketing Officer van Prepaid. , T-Mobile. “Nada Yada Yada betekent draadloos zonder problemen. Het betekent dat klanten op de eerste plaats komen, dat ze betrouwbaar verbonden blijven met het toonaangevende 5G-netwerk van T-Mobile, met geweldige voordelen en geen van de BS-mensen die er een hekel aan hebben, zoals contracten of exploderende facturen."

Introducing “Nada Yada Yada”:Metro by T‑Mobile's BS‑Free Promise ‑ T‑Mobile Newsroom (1)

Hoe het werkt:
Het breedband BS Fund
Grote kabelaanbieders zoals Spectrum en Xfinity hebben miljoenen klanten toegevoegd door een schijnbaar goede deal vol yada yada aan te bieden.Zodra de promotie voorbij is, slaan ze klanten met exploderende rekeningen.Veel spectrum mobiele klanten zullen hun draadloze rekeningen ballon met maar liefst $ 360 per jaar zien, vanaf volgende maand wanneer de stiekeme "inleidende" promo van Spectrum verloopt.Het is woedend.En het is klassieke kabel.

Om deze mensen te helpen die te maken hebben met Big Cable yada yada, heeft Metro by T-Mobile het Broadband BS Fund opgericht om Spectrum- en Xfinity-klanten te helpen hun exploderende draadloze kabelrekeningen te dekken, met een totaal van maximaal $ 1 miljoen opzij gezet. Bovendien kunnen Metro-klanten die nog steeds Big Cable gebruiken voor thuisinternet en worden getroffen door exploderende internetrekeningen, ook meedoen aan de actie. Het BS Fund is beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zolang het geld strekt.

Deel eenvoudig uw verhaal opwww.BroadbandBSFund.comom te worden vergoed voor uw kabeltrauma.

Introducing “Nada Yada Yada”:Metro by T‑Mobile's BS‑Free Promise ‑ T‑Mobile Newsroom (2)

Onbeperkte 5G-data voor $ 25
Huidige spectrum- en Xfinity -klanten kunnen nu onbeperkte 5G -gegevens van Metro pakken voor een onverslaanbare $ 30 hun eerste maand, en $ 25 per maand daarna met Autopay voor een enkele regel, terwijl ze hun telefoon en nummer behouden - en zonder exploderende rekeningen.

En het maken van de schakelaar is eenvoudig - klikhierom te ontsnappen aan de Big Cable yada yada.

5G Home Internet voor Metro voor $ 20
Met 5G Home Internet voor Metro krijgen mensen snelle, betrouwbare breedband, gratis van Big Cable yada yada. Vanaf nu kunnen draadloze Metro-klanten 5G Home Internet voor Metro krijgen voor slechts $ 25 in de eerste maand, en $ 20 per maand daarna met AutoPay wanneer ze in aanmerking komen voor het Affordable Connectivity Program. Met Metro krijgen klanten:

  • Een vast tarief.U weet wat u kunt verwachten zonder jaarcontracten, extra belastingen of maandelijkse kosten. Klanten van Spectrum en Xfinity kunnen niet hetzelfde zeggen.
  • Eenvoudige instelling.Bij andere aanbieders kun je weken wachten op de installatie, zodat ze gaten in je muren kunnen boren. Bij Metro is dat allemaal niet het geval. Koop gewoon een gateway in een Metro-winkel, sluit hem aan, download de app en maak in minder dan 15 minuten verbinding.
  • Prijs slot.Anders dan bij de anderen kunt u er zeker van zijn dat het tarief dat u voor internet betaalt hetzelfde blijft. Er zijn uitsluitingen zoals belastingen en toeslagen van toepassing.
  • Een zorgeloze proef.U kunt zelfs T-Mobile 5G-thuisinternet voor Metro 60 dagen testen voordat u de overstap maakt.Als je ervan houdt, ja!Als dit niet het geval is, stuur dan de toegangspoort terug en ontvang een terugbetaling.

Controleer de beschikbaarheid voor uw adreshier.

Een ongeëvenaarde prepaid -ervaring
Bij Metro krijgen klanten geweldige voordelen omdat ze deel uitmaken van de uitgebreide T-Mobile-familie, zoals:

  • De meest 5G -dekking: Ervaar het grootste 5G-netwerk van Amerika zonder extra kosten.
  • T-Mobile dinsdag: Ontvang elke week gratis spullen en exclusieve voordelen voor dingen als eten, gas, entertainment en meer in de T -Mobile Dinsdse -app.
  • MLS-seizoenspas 2023 voor ons: Bekijk dit seizoen gratis elke live Major League Soccer-wedstrijd, inclusief de play-offs. Geen black-outs of beperkingen.
  • Scam-schild: ScamShield ™ beschermt klanten tegen oplichterijen met nuttige functies zoals Scam ID, zodat u weet of inkomende oproepen spam zijn of niet, oplichterij om al die oplichters automatisch te blokkeren voordat ze uw telefoon en gratis beller -ID bereiken, zodat u meer informatie hebtPak op of niet.

En met duizenden metrowinkels in het hele land hebben klanten gemakkelijk toegang tot deskundige experts in hun eigen buurten.

Klik voor meer informatie over Nada Yada Yadahier.

Advertentietegoeden
Agentschap: OKRP
Muziek: Beacon Street Studios
Productie: tool van Noord -Amerika
Audiopostproductie: BAM Studios en Lime Studios
Postproductie: Whitehouse Post
Postproductie: koolstof

# # #

Tijdelijke aanbiedingen; aan verandering onderhevig.BS Fonds: GEEN PUR. NEC. 18+, VS, DC en PR. Loopt af12/08/23.Volledige regels:BroadbandBSFund.com.Nietig waar verboden.$ 25 plan:Een verbindingskosten van maximaal $ 25/lijn kan van toepassing zijn.Als u veel gegevens gebruikt> 35 GB/MO, kunt u lagere snelheden ervaren wanneer ons netwerk erg druk is en videostreams in SD.Deze deal is niet beschikbaar als u overstapt van T-Mobile, of u was de afgelopen 180 dagen bij Metro.Geen prijsstijgingenbij Metro betekent dat wanneer je lid wordt van Metro, we niets zullen veranderen wat je betaalt voor gesprekstekst en smartphonedata op ons netwerk... nooit... zolang je je abonnement behoudt. Maar tijdelijke promoties die eindigen, de kosten van services van derden stijgen of het gebruik van services op basis van gebruik kunnen uw maandelijkse prijs veranderen. Alleen nieuwe klanten.Home Internet:Beschikbaarheid controleren.Zonder autopay, $ 5 meer.Snel en betrouwbaar op basis van T-Mobile-analyse van in aanmerking komende klantsnelheidgegevens die consistente breedbandsnelheden weerspiegelen.Geleverd via 5G Cellular Network;Snelheden variëren als gevolg van factoren die cellulaire netwerken beïnvloeden.Zie t-mobile.com/openinternet voor meer informatie.Prijsslot garandeert uw reguliere maandelijkse tarief voor uw huidige gekwalificeerde thuisinternetplan (exclusief belastingen/vergoedingen, beperkte tijdspromoties, kosten per gebruik, services van derden, apparaten en netwerkbeheerpraktijken).ACP:Maximaal 1 korting per in aanmerking komend huishouden. Zie details op metrobyt-mobile.com/acp

Over T-Mobile
T-Mobile US, Inc. (NASDAQ: TMUS) is Amerika’s supercharged Un-carrier en levert een geavanceerd 4G LTE en transformatief landelijk 5G-netwerk dat betrouwbare connectiviteit voor iedereen zal bieden. De klanten van T-Mobile profiteren van de ongeëvenaarde combinatie van waarde en kwaliteit, de niet-aflatende obsessie om hen de best mogelijke service-ervaring te bieden en de onbetwistbare drang naar disruptie die concurrentie en innovatie op draadloos gebied en daarbuiten creëert. T-Mobile, gevestigd in Bellevue, Washington, levert diensten via haar dochterondernemingen en exploiteert haar vlaggenschipmerken, T-Mobile, Metro by T-Mobile en Sprint. Voor meer informatie kunt u terecht op:https://www.t-mobile.com

Labels5GKlantMetro van T-Mobile

Maak kennis met “Nada Yada Yada”: Metro van T‑Mobile's BS‑Free Promise - T‑Mobile Newsroom (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6181

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.