‘De EP van de bewoner plaagt Nic's‘ Return ’is niet wat je verwacht en praat over de babybom van AJ (2024)

De EP van 'The Resident' onthulde exclusieve primeur aan HL over Nic's "Return" naar de show, Devon en Leela's "Bumpy Ride" en de beslissing van AJ na de dood van zijn moeder.

Door:

Avery Thompson

Leestijd: 6 minuten

19 april 2022 21:00 EDT

Bekijk galerij

De bewonersDe laatste afleveringen van seizoen 5 worden nogal de emotionele reis.In de laatste momenten van de aflevering van 19 april vertelde AJ aan Padma dat hij bereid is haar spermadonor te zijn, maar deel wil uitmaken van het leven van hun kind.Hij neemt deze beslissing terwijl hij nog steeds het verlies van zijn moeder treurt.Plus, Devon en Leela kwamen in een zeer intense meningsverschil, terwijl Bell besloot om oorlog te voeren met de gouverneur en medische raad.

De show zal gastvrij zijnAndrew McCarthyAls vader van Cade, Dr. Sullivan.Emily Vancampzal ook verschijnen als deGeliefde NicIn de finale van seizoen 5 via flashbacks.HollywoodLifesprak exclusief met uitvoerend producentPeter ElkoffOver hoe Nic's opnieuw verschijning van invloed zal zijn op Conrad en nog veel meer.Lees hieronder onze Q&A:

Aan het einde van de aflevering neemt AJ een belangrijke beslissing over het zijn van Padma's spermadonor en een vader willen worden. We hebben Padma's reactie op zijn verzoek niet gehoord.Wat is de volgende stap voor hen?Dit verandert zeker dingen voor Padma!
Peter Elkoff:Het doet het zeker en herinnert het zich in aflevering 6 toen we de tijdsprong deden, we deden die kleine gag met Raptor in bed en het lijkt erop dat het Leela is, en dan realiseren we ons dat het Padma is.Dat is hoe we de zus van Leela introduceerden, dus ze hebben dit verleden als minnaars.Er is veel dat haar logisch is om hem te vragen, maar gezien wat er met zijn moeder is gebeurd en de dingen die ze tegen hem zei voordat ze stierf ... Ik heb geen sperma gedoneerd of gekregen, maar blijkbaar zijn de meeste spermadonoren gewoon anonieme spermadonoren.Het wordt ingewikkelder als je het een vriend en voormalige minnaar vraagt.Dit gaat veel conflicten creëren en het belang van het definiëren van rollen in dit vrij ongewone proces.Ze zullen erachter moeten komen hoe deze regeling gaat werken, omdat sommige dingen waar Raptor om gaat vragen, omdat de vader misschien niet is wat Padma was bereid om hem te geven.Vanwege dat conflict zullen er rimpelingen en galm zijn met de Leela- en Devon -relatie die echt beginnen in aflevering 20. We zullen zien dat het complicaties veroorzaakt voor Padma en Raptor en wat complicaties voor Leela en Devon zal veroorzaken.

Leela en Devon zagen absoluut niet oog in oog als het ging om Devon om Padma's zaaddonor te zijn.Ze hebben echt niet zoiets laten gebeuren dat in de hoekjes en gaten van hun relatie terechtkomt.Hoe zal dit meningsverschil dingen voor hen veranderen?
Peter Elkoff:Het is echt een goede vraag.Ik bedoel, we hebben een paar jaar van het begin van de relatie niet gezien omdat deze plaatsvond tijdens de tijdspringen.Je krijgt het gevoel dat ze nauwelijks echte conflicten of gevechten of problemen hadden.De implicatie is dat het heel soepel is geweest en dit is in feite hun eerste grote wegbult.Het zal echte complicaties creëren die volgens mij een behoorlijk grote impact op elk van hen individueel zullen hebben, en vervolgens als een paar en de rest van onze stamgasten.Het wordt een hobbelige rit voor hen in de laatste 3 afleveringen.

Devon is een beetje ouder dan zij, dus hij is misschien klaar om een kind te krijgen, en misschien is ze dat niet.Dat is eerder een discussie geweest.Er zijn veel complicaties die opkomen.
Peter Elkoff:Ja, er zijn veel complicaties.Maar er zijn ook plotseling kansen en vooral met Devon.Het verhaal van Raptor-Carol is duidelijk geweldig, maar ik hield ook echt van de rabiësters die ons een deel geeft van wat een echt klassiek onderdeel is geweestDe bewoner, dat is Devon en Conrad die samenwerken om erachter te komen hoe ze iets kunnen genezen of iemand kunnen redden.De rabiëszaak zal ook een klein deel spelen in het gooien van een paar aapsleutels in de relatie en om als geheel te kastijden.In deze laatste 3 afleveringen creëert dit grote succesvolle moment een dilemma voor Devon, waar ik niet rechtstreeks op zal spreken, maar het gaat wat kruiden en drama toevoegen aan onze laatste paar afleveringen.

Over Chastain gesproken, Bell maakte zeker een aantal grote bewegingen in deze aflevering, in feite de gouverneur en de medische raad roepen.Het is duidelijk dat we weten dat wanneer je met deze grote honden teen tot teen gaat, er vaak enkele gevolgen zijn.Wat kun je plagen over de gevolgen van Bell die uitspreekt over wat er gebeurt?
Peter Elkoff:Een deel van wat we in deze laatste paar afleveringen hebben gekozen, is het potentieel creëren voor enorme veranderingen voor onze personages in een potentieel zesde seizoen.Ja, Bell zal wat druk onder ogen zien, maar hij zal ook op een manier worden gepresenteerd met een nieuwe versie van wie hij is in de wereld van de geneeskunde.Hij krijgt een soort nieuwe reputatie als deze moedige kruisvaarder, die echt leuk is omdat hij ook vecht met zijn multiple sclerose en de levensduur van zijn chirurgische carrière in twijfel trekt.

Ik zag het nieuws over Andrew McCarthy bij de show.Ik ben zo opgewonden.Wat kun je zeggen over zijn karakter en zijn relatie met zijn dochter?
Peter Elkoff:Nou, ik was daar in Atlanta en bracht een paar dagen bij hem door om hem te verwelkomen in de show en te praten over zijn rol en zo.Hij is fantastisch in alles wat we tot nu toe hebben gezien, dat is neergeschoten.Hij is dat soort klassieke, gecompliceerde vader die zichzelf en zijn patiënten tot zijn leven en een primaire focus maakte, ondanks het feit dat hij een dochter opvoedde.Het creëerde veel spanning en veel complicaties voor Cade in het omgaan met hem door de jaren heen.Het maakte haar ook de onafhankelijke, zeer wilskrachtige persoon die ze is, dus er waren positieve en negatieven.Hij verschijnt in de 21e aflevering om te kijken naar zijn dochter die zichzelf bevond als we aan het einde komen van ons Medicare -fraudeverhaal dat we het hele seizoen een beetje hebben gespeeld.Ze betaalt een beetje een prijs voor haar betrokkenheid bij dat alles, en hij komt haar inkijken.We krijgen een idee van haar verleden en we leren dingen over haar die we niet wisten, en we hebben Dr. Sullivan een beetje een botsingscursus met haar en ook met Conrad gezet.

Emily Vancamp keert terug in flashbacks.Hoe is dat tot stand gekomen?Wat kunnen we verwachten?
Peter Elkoff:Ik denk dat onze fans weten dat Conrad een beetje heen en weer is geweest tussen Cade en Billie terwijl we de gevoelens van mensen voor elkaar beginnen te brengen.We hebben enig bewijs gezien sinds aflevering 8 van Billie die gevoelens heeft voor Conrad, en toen Cade in de show kwam, hadden ze een beetje discussies over mogelijk wat er tussen hen kon gebeuren die een beetje ingewikkeld voelden.We hebben hem bij elk in verhalen gehouden terwijl we door zijn gegaan en een soort liefdesdriehoek hebben gecreëerd die nog steeds een beetje wazig is, en we gaan dat rechtstreeks onder de aandacht brengen.Aan het einde van aflevering 23 gaan we hem laten beseffen dat hij zijn toekomst moet uitzoeken.Hij kan niet worden gebonden aan deHerinneringen aan NicTe veel langer.Het idee is dat hij blijft denken aan een nacht die ze hadden kort nadat Gigi werd geboren, waar hij het gevoel heeft dat er een antwoord op zijn vraag is en zijn probleem over hoe verder te gaan.In feite is er, en dan krijgen we iets in de laatste momenten van de aflevering, waar ik niet tegen zal spreken, maar we begrijpen dat zijn onderzoek naar hun verleden zijn doel heeft.

Als conische fan vermoed ik dat we voorbereid moeten zijn op tranen.
Peter Elkoff:Ja, maar het is ook grappig.Het is niet wat je gaat verwachten.Ja, je krijgt alles wat je wilt, maar deze set flashbacks is echt slim ontworpen.Het is een geweldige uitbetaling waar ik denk dat we allemaal trots zijn.

Klik om u te abonneren om onze gratis HollywoodLife Daily -nieuwsbrief te krijgen om het populairste Celeb -nieuws te krijgen.

‘De EP van de bewoner plaagt Nic's‘ Return ’is niet wat je verwacht en praat over de babybom van AJ (2024)

FAQs

Was Nic Nevin pregnant in real life? ›

Her unexpected death leaves her husband, Dr. Conrad Hawkins (Matt Czuchry), a widower and a single father to the couple's infant daughter, who was born last season. Nic's pregnancy in season four overlapped with VanCamp's real-life pregnancy, and though the timing wasn't exactly the same.

Does Dr. Okafor come back? ›

And in April, it was revealed that Shaunette Renée Wilson, who plays Mina Okafor, was leaving the series. "After deeply thoughtful reflection, I approached the producers some time ago asking to leave the show and they agreed — and gave my character a wonderful sendoff," Wilson told EW in a statement.

Do Nic and Conrad get married? ›

In the future, Conrad and Nic are married in a ceremony attended by their friends and loved ones, aside from Devon, who flies home for his father's memorial. At the wedding, AJ reveals that he broke up with Andrea and he confesses his feelings to Mina; the two share a kiss.

Why was Nic written out of The Resident? ›

According to the news release, she had asked to be released from her obligations on The Resident at the end of Season 4, likely due to her pregnancy. There were reportedly conversations with Fox to potentially bring her back for a bigger role in Season 5, but they fell through.

Why was Nic Nevin killed off? ›

Emily VanCamp, who played Nic on the Fox medical drama for four seasons, told Deadline.com that it was changing priorities after the recent birth of her daughter that led to her deciding to leave the show — and her character being killed.

What episode does Nic get pregnant? ›

“The decision to have her become pregnant in Episode 2 — besides giving the audience something to be excited and joyful about — was that it's also a storyline that threads through the entire season.

Do Dr. Austin and Okafor get together? ›

Mina Okafor

In A Wedding, A Funeral, AJ breaks up with his girlfriend Andrea in order to get into a relationship with Mina. In After the Storm, he keeps in contact with Mina after she leaves back to Nigeria through texts.

Do Conrad and Nic break up? ›

Conrad Hawkins Nic and Conrad have an on-and-off relationship. Their romantic relationship started before the "Pilot", but for unknown reasons, they broke up and Conrad has been trying to win her back ever since. It was stated by Jude Silva that Conrad is still in love with Nic in "The Elopement".

Did Dr. Mina Okafor leave The Resident? ›

“The Resident” series regular Shaunette Renée Wilson and her fan-favorite character Dr. Mina Okafor exited the Fox medical drama on Tuesday's episode. That plot twist came about because Wilson decided she wanted to leave the show, which is now in its fourth season.

Who does Conrad date after Nick dies? ›

Conrad Hawkins (Matt Czuchry) got his happy ending by declaring his love for Dr. Billie Sutton (Jessica Lucas). Dr. Ian Sullivan (Andrew McCarthy) came clean about his drug addiction and got to keep his job at Chastain Memorial after saving young Sammie, the granddaughter of Dr.

Who does Devon Pravesh end up with? ›

Priya and Devon have been in a relationship since before the Pilot started, and are engaged. On Devon's first day, Priya gave him an engraved watch with the words 'Dr. Devon Pravesh'. They are planning a small, intimate wedding of around 150 people.

How old is Nic and Conrad's baby when Nic dies? ›

Thankfully, a time jump of three years in Season 5, Episode 5 saw Conrad having gone through much of the grieving process. That time jump also meant that Gigi looked quite a bit different from when we last saw her. Gigi was 9 months old when her mother died, meaning she was nearing 4 years old after the jump.

Is The Resident coming back in 2024? ›

Will there be a Season 7 of The Resident? No. The show aired its sixth and final season in 2023.

Who does Conrad Hawkins end up with? ›

In the final seasons of the beloved hospital drama, the love life of protagonist Conrad Hawkins has many ups and downs, but in the end, he sticks with Billie, who proves to be a good match for him.

Is Nic going to survive on The Resident? ›

Nic, a nurse practitioner at Chastain Park Memorial Hospital, died in Season 5 after suffering from a traumatic brain injury following a car crash.

Was Emily really pregnant in Revenge? ›

Animosity develops on Charlotte's part towards Emily when she discovers her pregnancy was false, and continues in spite of Emily revealing her true identity as her sister. Charlotte is so angered that she subdues Emily in the Stowaway and sets it ablaze in an attempt to kill her.

Did Emily VanCamp have a baby? ›

The couple are already parents to 2-year-old daughter Iris. Emily VanCamp and Josh Bowman have welcomed their second child! On Sunday, the 37-year-old actress took to Instagram to announce the birth of the latest addition to their family, a baby girl.

Who is Emily VanCamp married to in real life? ›

VanCamp began dating English actor and Revenge co-star Josh Bowman in late 2011. On May 11, 2017, the couple announced they were engaged, and married on December 15, 2018, in the Bahamas. In 2021, VanCamp announced the birth of their first child, a daughter, on her Instagram account.

What happens to Nic and Conrad's baby? ›

Last season wasn't easy for Nic. In addition to her pregnancy, she was also stabbed, which nearly killed both her and the baby. But luckily, Gigi and Nic were both just fine. Gigi entered the world happy and healthy.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6236

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.