'De resident' baas plaagt wat de volgende stap is in seizoen 5 na die voornamelijk gelukkige finale (2024)

De bewoner

Meer

[WAARSCHUWING: het onderstaande bevat grote spoilers voorDe bewonerSeizoen 4 Finale "verleden, heden, toekomst."]

Welkom in de wereld, Georgiana Grace Hawkins!Dr. Conrad Hawkins (Matt Czuchry) en verpleegkundige Nic Nevin's (Emily Vancamp) Leven zullen nooit meer hetzelfde zijn, nu hun baby hier is.

Verwant

Ook in gelukkig nieuws inDe bewonerSeizoen 4 Finale, Dr. Devon Pravesh (Manish Dayal) en Leela Devi (Anuja Joshi) kus, zoals al een tijdje in de kaarten staat.En Dr. Jake Wong (Conrad reserve) en zijn echtgenoot Gregg (Christopher J. Hanke) adopteren officieel Sammie (Chedi Chang).

Ondertussen, Dr. Aj Austin (Malcolm-Jamal Warner) heeft Dr. Barrett Cain nodig (Morris kastanje) om op zijn moeder te werken - en tot zijn verbazing verschijnt de neurochirurg!Maar Kaïn kan Chastain verlaten;Hij heeft een vacature van Johns Hopkins.Plus, Dr. Billie Sutton (Jessica Lucas) Krijgt de schok van haar leven toen de zoon die ze gaf voor adoptie en niet wilde ontmoeten (zijn vader verkrachtte haar toen ze 13 was) verscheen aan haar deur.

Wat is het volgende?TV Insider vroeg Co-Showrunner en uitvoerend producent Peter Elkoff.

Komt er een tijdsprong op weg naar seizoen 5 of zullen Conrad en Nic nog steeds ouders zijn voor een pasgeborene?

Peter Elkoff:We nemen al dat soort beslissingen.Er zijn veel voor- en nadelen.Er is iets leuks aan deze twee fantastische medische professionals en geweldige ouders die proberen te zorgen voor een pasgeborene.Er is ook iets verrukkelijk aan het geven van wat tijd om voor een iets ouder kind te zorgen.

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (2)

Guy d'Alema/Fox

Waren er gesprekken over het noemen van Conrad en Nic's baby naar de zus van Nic?Of wist je altijd dat je de moeders wilt doen?

We hebben altijd geweten dat het de moeders waren.We moeten namen wissen en we hadden veel verschillende versies die niet konden duidelijk maken.Het was deze gekke haast om erachter te komen welke combinaties van de namen van de twee moeders eigenlijk niet zouden worden gemarkeerd omdat ze echte mensen waren met die naam.Het was hectisch en grappig op het laatste moment.

Ik hield van de nieuwe grootvaders - Marshall [Glenn Morshower] en Kyle [Corbin Bernsen] waren zo leuk in deze laatste twee afleveringen.

Ze zijn echt hilarisch samen.

Zijn er voorlopige plannen om dat nu in hun leven te laten doorgaan met de baby?

Ik denk dat dat een groot deel van seizoen 5 wordt: hoe beïnvloedt deze baby het leven van alle mensen in de rand?

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (3)

Guy d'Alema/Fox

Dr. Kit Voss [Jane Leeves] worstelt met wat ze moest doen om financieel te helpen kastinnen.Is dat iets dat van invloed zal zijn op de manier waarop ze nadert dat CEO in de toekomst is?

Absoluut.Ze zal zichzelf bevinden in een van de klassiekerInwonerThriller-verhaallijnen die te maken hebben met enkele van de minder heroïsche kanten van het medisch-industriële complex.Ze zal in seizoen 5 een goed gevecht vechten.

AJ had een behoorlijk achtbaan van een seizoen, en hoewel er hoop is voor zijn moeder, worstelt hij nog steeds met Mina [Shaunette Renée Wilson, WHOLinks in aflevering 10] in Nigeria zijn.Hoeveel zullen beide dingen - het voortdurende herstel van zijn moeder en het missen van Mina - deel uitmaken van het verhaal op het scherm voor hem die vooruit gaat?

Mina zal dat niet zijn.We zullen dat verhaal met zijn moeder op een goede en emotionele manier afmaken, en AJ zal nieuwe en grote avonturen hebben, zowel medisch als romantisch, om mee om te gaan.

Dr. Randolph Bell [Bruce Greenwood] heeft soms een bijna stille achtergrondrol op zich genomen bij Chastain.

Hij zal in het vijfde seizoen zeer betrokken zijn bij onze thriller-verhaallijn en hij gaat hand in hand werken met Kit om met dit nieuwe obstakel om te gaan waarmee ze wordt geconfronteerd als hoofd van het ziekenhuis.Hij zal grote grote medische verhalen hebben en zijn verhaal met Conrad Ricamora [die zijn voormalige stiefzoon speelt].Ja, hij was een beetje meer op de achtergrond, maar we gaan hem terug naar de voorgrond brengen.

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (4)

Guy d'Alema/Fox

Is hij de gelukkigste die hij is geweest met zijn carrière en zijn leven op dit moment?

Ja, Dr. Bell heeft ontdekt wat emotioneel ontbrak.Ik denk dat het personage de balans heeft gevonden die hij nooit heeft gehad tussen carrière en familie.Dat is een zeer goede observatie.

Je lijkt deze dans te laten groeien met Bell en Kit waar ik nooit helemaal zeker weet of ze die stap gaan zetten of ze gewoon goede vrienden blijven.Is het aanpakken van dat op tafel voor seizoen 5?

[[Lacht] We gaan dat in de lucht laten.

Aan de andere kant ging je daarheen met Devon en Leela.

We houden samen van ze en we gaan in seizoen 5 een echt leuk verhaal vertellen tussen hen.Er zullen veel medicijnen en romantiek zijn.

Kaïn heeft een beslissing over zijn toekomst.Wat kwam eerst - deze beslissing of erachter te komen hoe hij hem nog steeds in de buurt kan hebben met de beschikbaarheid van Morris Chestnut in de toekomst?[[Chestnut is een serie regelmatigop het nieuwe drama van Fox,Onze soort mensen.]

Interessant genoeg wisten we niets van deLee DanielsLaat zien toen we deze beslissing hebben genomen.We vonden gewoon het idee leuk dat hij een beslissing gaat nemen om te blijven of te gaan en we zullen hem gebruiken zoals we kunnen en als het verhaal past.Het bleek een echt goede beslissing te zijn die we hebben genomen dat we het open hebben achtergelaten, omdat we hem niet voor elke aflevering kunnen hebben.Je zult hem zien, maar niet in een aflevering na aflevering manier.

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (5)

Guy d'Alema/Fox

Ik merkte in de finale dat hij zegt dat hij er is om te helpen.Hij zegt niet dat hij er is om een held te zijn of de dag te redden.

Rechts.Ja, we hebben hem een leuk verlossingsverhaal gegeven, maar we wilden hem niet een softy maken.Hij kan nog steeds het ziekenhuis verlaten dat al zijn spullen verdraagt.Hij kwam opdagen omdat hij wist dat er niets voor hem was om Carol te helpen, maar het was het juiste om te doen.Hij heeft die les geleerd, maar hij loopt misschien weg van het ziekenhuis, ondanks dat.Zoals Billie in de aflevering zegt: "Als iemand je een tweede kans geeft", verlaat ze geen kit [na wat ze voor haar deed].Nadat Cain zegt: "Ik zou je waarschijnlijk ook een optreden bij Johns Hopkins kunnen geven," zegt ze "geen manier."Hij is niet verlostDatveel.

Hij liet AJ niet weten dat hij onderweg was.Hij is nog steeds Kaïn.

Hij kwam net opdagen.Hij is nog steeds Kaïn.Hij is aangepast en hij viel voor Rose [Cara Ricketts].Hij kreeg de moed om dicht bij een vrouw te blijven die misschien niet zou leven.Hij is erin geslaagd om op sommige gebieden sprongen te maken, maar niet helemaal in andere omdat het niet geloofwaardig was om het perfect te maken.

Net zoals Billie haar voet terug vond in Chastain, blaast haar persoonlijke leven op.Hoe verschijnt haar zoon net bij haar deur haar?

Het gaat haar leven veranderen.We hebben een heel grote seizoen 5 -verhaallijn die we daar omheen gaan spelen.Je zult de gevolgen ervan zien.

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (6)

Guy d'Alema/Fox

Jake en Gregg hebben Sammie geadopteerd!Overweegt wat er nodig was om daar te komen - de andere adoptie die erdoorheen valt, Sammie's operaties - zijn er meer hobbels in de weg gepland of zullen ze gelukkig zijn?

Omdat we niet echt zijn begonnen met praten over seizoen 5, kan ik niet zeggen dat we 100 procent zeker weten hoe dat gaat.Maar ik denk graag dat het een soepel zeilen zal zijn.

Weet je hoeveel we volgend jaar Conrad Ricamora gaan zien?

We weten het niet zeker, maar we houden ervan het idee dat hij blijft terugkeren op de manier waarop hij dit seizoen deed.

Zullen er nog andere potentiële uitgangen tussen seizoenen zijn, of is het plan voor iedereen om terug te komen?

Dat is het plan.

Is er nog iets dat u kunt plagen over plannen voor seizoen 5?

Ik zal je vertellen dat wanneer ons publiek de eerste aflevering afrondt, ze geschokt zullen zijn door een paar wijzigingen die hebben plaatsgevonden.

'The Resident' Boss Teases What's Next in Season 5 After That Mostly Happy Finale (7)

Guy d'Alema/Fox

Zullen de artsen actief proberen startups te vinden met genezingen, zoals Conrad, Nic en Devin hadden besproken?

Dat is wat we eigenlijk gaan zitten in de komende dagen om over te praten: hoe willen we die specifieke verhaallijn in het vijfde seizoen ophalen?

Terugkijkend op seizoen 4, was het algemene plan om een gelukkiger finale te hebben gezien het feit dat je het seizoen begon met de verhaallijn van Covid?

Ja, vanwege de manier waarop het seizoen begon en wat de wereld doormaakte, wilden we geen van die [donkere] verhalen vertellen.We wilden verhalen vertellen over heroïsche artsen.We hadden zin om het seizoen af te sluiten, waar we echt trots op zijn, we wilden zien dat iedereen het ding krijgt waar ze dit hele seizoen naar hebben gewerkt.We wilden dat iedereen naar buiten zou komen waar ze begonnen.

De bewoner, Seizoen 5, herfst 2021, Fox

'De resident' baas plaagt wat de volgende stap is in seizoen 5 na die voornamelijk gelukkige finale (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6240

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.